Rinelle

Rinelle is de handelsnaam van melktandendoosjes.nl. Rinelle verkoopt tandendoosjes waar kinderen hun tanden in kunnen bewaren, zodat de tanden in een goede staat blijven. Dit komt door de pasta die Rinelle in het doosje heeft verwerkt. Hier druk je de tanden in, zodat de tanden niet uitdrogen. Het materiaal is door ons zelf ontwikkeld. Wat uniek is aan dit product, is dat de tanden in dezelfde volgorde geplaatst kunnen worden zoals ze in het gebit zaten. Naast de pasta in het doosje, is er ook een vakje waar de eerste haarlok van het kind veilig is om op te bergen. Er is in het midden ruimte om een foto van het kind te plaatsen, waardoor het meteen een leuk accessoire is om op de kinderkamer neer te zetten, wat in de loop van tijd steeds voller wordt met melktandjes. Dit kun je rechtop zetten of gemakkelijk aan de muur hangen met een schroef of een spijker.

Naast het tandendoosje, wordt er ook een boekje bijgeleverd waar extra gegevens ingevuld kunnen worden om een leuk aandenken aan de periode over te houden.

Verkoper Bij Bol.Com
Het tandendoosje is een origineel Nederlands ontwerp, dat in 1992 is opgericht en gevestigd zit in Malden. Rinelle levert alles uit eigen voorraad. Naast de webshop tandendoosjes.nl is Rinelle ook verkoper binnen Bol.com.