Klanten­service

Verzending

Wij hebben alle tandendoosjes en decoratie ruim op voorraad. Na ontvangst van uw bestelling en de betaling zullen wij uw bestelling zo snel mogelijk verzenden. Als u vandaag besteld heeft u deze binnen enkele dagen in huis. We verzenden de doosjes meestal met PostNL.

Retourneren

Als na ontvangst van uw bestelling de producten niet naar wens blijken te zijn dan kunt u tot uiterlijk 30 dagen na ontvangst van uw bestelling, zonder opgaaf van reden, de producten retourneren. Zodra wij de retourzending ontvangen hebben en deze geen gebreken blijkt te hebben betalen wij het volledige bedrag inclusief de verzendkosten terug. De verzendkosten om het product naar ons te retourneren zijn voor uw eigen rekening. U bent zelf wel verantwoordelijk voor de verzending. Zorg dat u een Track & Trace code achter de hand houdt, indien er iets mis gaat.

Geef bij het retourneren even aan wat uw gegevens zijn en voeg een kopie van de factuur toe. Laat ons daarnaast weten wat het bankrekeningnummer is waarna het bedrag terug betaald kan worden. Wij betalen de kosten zo snel mogelijk terug met een uiterlijke termijn van 30 dagen.

Ons adres voor retourneren: Melktandenbewaardoosjes, Droogestraat 9, 6581KH Malden, Nederland

Contact

Bij voorkeur via e-mail contact opnemen.

E-mailadres: info@rinelle.eu
Telefoonnummer: 024 3581473

Postadres:
Rinelle
Droogestraat 9,
6581KH Malden
Nederland